Atriebība Sieviešu Gaumē
Mazs Filmas Apraksts
Seksīgā blondīne Kerlija, kurai ir burvīgas attiecības ar savu jauno draugu Marku, nejauši satiek ... Marka sievu un saprot, ka viņas lieliskais vīrietis ir banāls brunču mednieks. Apkrāptās sievietes nolemj neskaidrot savstarpējās attiecības, bet palīdzēt viena otrai un apvienot spēkus, lai pārmācītu nodevēju. Taču jaunizceptās draudzenes pēkšņi atklāj, ka Markam ir vēl viena sieviete. Trīs liktenīgas daiļavas uz kara ceļa - atriebība sieviešu gaumē sola lielas nepatikšanas viņu vīrietim.
Manas Domas Par Filmu
Filma kopsummā bija ļoti interesanta ar ļoti labu humoru un protams jau daiļās galvenās varones no kurām bija grūti atraut acis. Lietas, kas filmā nepatika bija tas, ka lai arī dzīvē tā notiek, ka vīrietis krāpj, tāču viss šis pārmācīšanas process bija ļoti "Mission Impossible" stilā, nereāli.
Cita infa
Filmas garums: 1h 59 min
Kinoteātros no: 02.05.2014
Žanrs: Komēdija
Režisors: Nick Cassavetes
Lomās: Cameron Diaz, Leslie Mann, Nikolaj Coster-Waldau, Kate Upton, Taylor Kinney, Nicki Minaj
IMDb
Daži kadri no filmas
TRAILERIS
PALDIES RIH, PAR UZMANĪBU
canadianu esat dzerusi? afigennais ar kolu |
Vakarā noskatīšos.
Apraksts tiešām labs.
Aizvakar lejuplādēju,tā arī nepaspēju paskatīties,jo arī lejuplādēju Blended, tā filma ir super,bet par šo filmu vēl nezinu,ganjau vakarā noskatīšos.
Man bija ļoti grūti iekomentēt jo man rakstot sūca dvēseli pulse signaturs
Labs apraksts.. xD
Kpc paņēmi manas līnijas? D: apraksts līdzīgs manam ,bet nav tads pats kā tu teici ,ka būs. Un ieskatoties pulse signature acīs skumji palika ;D
Par filmu es noskatīšos